Futbol Internacional

Thiago Silva assegura en una entrevista a la "La Gazzetta dello Sport" que no té cap intenció de marxar del Milan

El defensa central del Milan, un dels possibles objectius del Barça per a la temporada vinent, assegura en una entrevista a la "La Gazzetta dello Sport" que no té cap intenció de marxar del club "rossonero". El jugador té contracte amb el Milan fins al 2016 i al llarg d'aquesta temporada ha sonat com un dels objectius prioritaris de la secretaria tècnica del Barça per reforçar la plantilla blaugrana.

Actualitzat
En una entrevista que publica aquest diumenge el diari esportiu italià "La Gazzetta dello Sport", el brasiler tanca la porta a la possibilitat d'un traspàs al Barça, Manchester City o Reial Madrid. "Jo estic content al Milan i vull quedar-m'hi. He parlat amb Galliani (el conseller delegat del Milan) abans d'anar a Hamburg i m'ha dit que estigui tranquil", comenta Thiago Silva.

El defensa brasiler, que va arribar el 2009 al club "rossonero" procedent del Fluminense, confessa que li va agradar molt sentir que Galliani afirmava en públic el seu desig que continués al Milan. "És una gran demostració d'afecte i un estímul per fer-ho cada vegada millor. És el que esperava. El Milan és casa meva i la resta per a mi és només xerrameca" expressa en l'entrevista el jove central brasiler.

El jugador, pretès pel Barça, sembla tancar qualsevol opció de traspàs al Barça, tot i que en una entrevista a la televisió havia admès contactes amb el club blaugrana. El jugador agraeix la mostra de confiança del Milan i ara espera que això es transformi en fets: "Significa que et consideren important de paraula, però no amb els fets. De tota manera, m'han confirmat que al Milan sóc fonamental i invendible".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut