Barça

Susana Monje: "La marxa de Neymar és un escenari que no contemplem"

La vicepresidenta econòmica del Barça ha explicat que els plans de futur del club no inclouen la marxa del crac brasiler i ha indicat que l'entitat està en disposició de fer un esforç econòmic per reforçar l'equip

Actualitzat

La vicepresidenta econòmica del Barça ha deixat ben clar que en el club blaugrana no es contempla la possible marxa de Neymar, una hipòtesi que ha anat agafant cos els últims dies. Ho ha dit en una conferència sobre l'impacte econòmic del Barça a la ciutat de Barcelona, al Col·legi d'Economistes de Catalunya. 

"L'impacte econòmic de la pèrdua de Neymar és un escenari que no hem estudiat, perquè no el contemplem", ha dit Monje. La directiva barcelonista també ha repassat altres aspectes de l'actualitat  blaugrana relacionats amb l'economia, com ara la campanya de fitxatges: "Des de l'àrea econòmica sempre hem pogut fer un esforç quan se'ns ha demanat des de la part esportiva, ja que s'està fent una bona gestió. Sempre hem estat allà i si ens ho tornen a demanar ho tornarem a fer", ha indicat.

Monje ha explicat que el mercat futbolístic està canviant per la irrupció de grans fortunes. "Ens cal estar atents als canvis que poden inflacionar el mercat. No estem preocupats, però sí atents. Tenim marge i espai suficient a nivell econòmic per tenir un planter guanyador i grans cracs. El Barça es pot permetre pagar grans sous", ha comentat, evitant aportar novetats sobre el patrocini de la samarreta: "És una partida important i no ens podem permetre perdre'n cap. Però és un tema que estem treballant amb discreció", ha comentat. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut