Espanyol

Sergi Darder: "La millora de l'equip no és gràcies a mi; és una qüestió de grup"

El migcampista mallorquí, un dels més destacats dels dos últims partits, nega que la seva aportació sigui la clau de la millora de l'equip blanc-i-blau

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest divendres un entrenament de recuperació després del partit d'ahir amb el Vila-real. Després d'un inici dubitatiu a la lliga, l'Espanyol sembla haver trobat la dinàmica positiva després del triomf contra el Celta, i l'empat contra el Vila-real. Diumenge, a les 12 del migdia, els blanc-i-blaus reben el Deportivo de la Corunya. Pot ser una bona oportunitat per a certificar aquest bon moment.

El mallorquí Sergi Darder, un dels més destacats dels dos últims partits, nega que la seva aportació sigui la clau de tot plegat. Per molts, però, la seva presència a l'equip és decisiva. "La millora no és gràcies a mi ni a cap jugador, sinó una qüestió de grup", ha explicat.

Darder ha mantingut que no es considera un futbolista "determinant". "No me'n vaig de tres i faig un gol, encara que la meva intenció és ser important. Marcar no és la meva funció i per això no crec que mai sigui determinant", ha analitzat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut