Ral·lis

Sébastien Loëb guanya el Ral·li de França i es proclama campió del món per novena vegada

Sébastien Loëb s'ha proclamat campió del món de ral.lis per novena vegada. El de Citroën ha guanyat el ral.li d'Alsàcia, i s'ha assegurat un nou títol mundial quan encara falten dos ral·lis (Sardenya i Catalunya) per acabar el campionat. El francés ha superat per 15 segons a Jari-Matta Latvala i per 44 segons a Mikko Hirvonen, company d'equip que s'ha assegurat el subcampionat.

Actualitzat
Sébastien Loëb s'ha proclamat campió del món de ral.lis per novena vegada. El de Citroën ha guanyat el ral.li d'Alssàcia, a França, i s'ha assegurat un nou títol mundial quan encara falten dos ral·lis (Sardenya i Catalunya) per acabar el campionat. El francés ha superat per 15 segons a Jari-Matta Latvala i per 44 segons a Mikko Hirvonen, company d'equip que s'ha assegurat el subcampionat. Loëb, amb el triomf pràcticament decidit des de l'inici de la jornada, ha dedicat la darrera jornada a completar els trams sense prendre gaire risc, assegurant la mecànica per poder celebrar el títol davant els seus conciutadans. I és que l'última especial s'ha disputat a Haguenau, la localitat on va néixer Loëb. Citroën ha guanyat també el títol de constructors. Dani Sordo ha abandonat després que el seu Mini s'ha quedat sense direcció assistida.


Sébastien Loëb, de 38 anys, ja ha anunciat que l'any que ve farà un programa reduït del mundial. Ha estat campió sempre amb Citroën, ha disputat 161 curses i n'ha guanyades 75, que és rècord mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut