Futbol

Presentat el partit de seleccions entre Catalunya i Cap Verd, que es disputarà a l'Estadi Olímpic el 30 de desembre

Aquest dilluns s'ha presentat el Catalunya-Cap Verd del 30 d'aquest mes a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. Han assistit a l'acte els jugadors del Barça Marc Bartra i Sergi Roberto i els de l'Espanyol Sergio García i Kiko Casilla. La convocatòria completa la donaran el 23 de desembre. El lema del partit és "Guanyarem". Serà l'estrena de Gerard López com a seleccionador de Catalunya.

Actualitzat

Aquest dilluns s'ha presentat el Catalunya-Cap Verd del 30 d'aquest mes a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. Els blaugranes Marc Bartra i Sergi Roberto i els blanc-i-blaus Sergio García i Kiko Casilla han encapçalat la delegació de futbolistes de la presentació d'aquest tradicional partit en època de Nadal. Les entrades del Catalunya-Cap Verd del 30 de desembre costaran entre 10 i 25 euros. El partit de la selecció torna a l'Estadi Olímpic amb la novetat del tècnic.

El nou seleccionador, Gerard López, ja treballa amb una llista de 50 jugadors per fer la tria definitiva de 22 que farà pública el 23 de desembre per un partit especialment reivindicatiu. Els cracs del Barça i l'Espanyol formaran la columna vertebral de la selecció catalana, que estrenarà samarreta quadribarrada i que tindrà davant una selecció emergent africana que va estar a punt de classificar-se per al Mundial del Brasil.

El lema del partit és "Guanyarem". Serà l'estrena de Gerard López com a seleccionador de Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut