Piqué i Busquets es lesionen en l'amistós Itàlia-Espanya (2-1) i a la tarda passaran proves

L'amistós l'Itàlia-Espanya disputat aquest dimecres a Bari, va ser accidentat per als interessos del Barça, pel que fa a Gerard Piqué i Sergio Busquets i són dubte per anar al Bernabéu. Piqué va haver de ser substituït per problemes a la cuixa dreta, mentre que Busquets té un cop a les costelles. Els dos jugadors passaran proves a la tarda a Barcelona. L'equip de Vicente del Bosque va perdre per 2-1, en el debut de Thiago.

Derrota d'Espanya i males notícies per al Barça: poc abans del descans, Gerard Piqué va ser substituït per unes molèsties musculars a la cuixa dreta. El blaugrana, que abans de l'inici del partit ja havia al·legat problemes musculars, és dubte pel partit d'anada de la Supercopa al Bernabéu. També és dubte per aquest partit Sergio Busquets. El de Badia va acabar el duel a Itàlia aparentment sense problemes, però el comunicat mèdic del doctor Cota, el metge de la selecció, especifica que té "un cop a les costelles producte d'un cop de genoll".

Espanya, que s'ha vist superada futbolísticament per Itàlia, va tenir una altra baixa important en el minut 14: Fernando Torres es va fer una commoció cerebral i el van traslladar a un hospital per fer-li un TAC.

Quan el davanter del Chelsea va deixar el camp, l'equip de Del Bosque ja perdia per 1-0, amb un gol de qualitat de Montolivo que van neutralitzar en el minut 38, després d'un penal comès per Chielini sobre Llorente, precisament el substitut de Fernando Torres. Xabi Alonso es va encarregar de fer l'empat a un en el marcador.

En la segona part, van entrar tres blaugrana més: Víctor Valdés, Villa i Thiago, que d'aquesta manera debutava amb la samarreta de "la roja" i amb bona nota, ja que va ser un dels jugadors més destacats del partit. Per la seva banda, Víctor Valdés va fer intervencions de mèrit, com en una falta que va xutar Pirlo, però no va poder impedir la derrota que va arribar en el minut 84. El xut d'Aquilani el va desviar Albiol, despistant totalment el porter del Barça. Villa va tenir l'empat a dos a les botes, però, al final, després de 5 victòries consecutives, la selecció espanyola encaixava una derrota, revés que no es produïa des del 17 de novembre de l'any passat, quan va ser golejada per 4-0 per Portugal. Aquesta és també la tercera derrota d'Espanya en terreny italià.