Pau Ribas amb la selecció espanyola (@pauribas)
Pau Ribas amb la selecció espanyola (@pauribas)
Bàsquet

Pau Ribas aprofita els entrenaments amb la selecció espanyola per agafar ritme després de la seva llarga baixa

El jugador del Barça es prepara per tornar a competir la propera temporada, després d'una greu lesió, treballant en la primera convocatòria de la selecció espanyola

Actualitzat

L'escorta del FC Barcelona Pau Ribas, concentrat en la primera convocatòria de la selecció espanyola feta per Sergio Scariolo per trobar els homes que completaran el grup de jugadors NBA i els fixes de cara a l'Eurobasket d'aquest estiu, creu que aquests dies d'entrenament li aniran be per agafar ritme després d'un llarg temps de baixa per lesió.

El passat 22 d'octubre Ribas es va trencar el tendó d'Aquil·les esquerre a la pista de l'Estrella Roja, en un partit d'Eurolliga. Des de llavors no ha tornat a jugar. Segons ha explicat el badaloní, "ha estat un llarg període de recuperació. Ja porto un mes entrenant amb contacte. Entrenar amb jugadors de primer nivell i amb més sessions seguides és una altra passa endavant".

Ribas, que exerceix de capità d'aquesta primera convocatòria de la selecció, ha dit que "després de tant de temps lesionat, el seu principal objectiu és anar agafant ritme", deixant de banda les seves opcions de ficar-se en el grup de 5 o 6 jugadors que passaran a la segona convocatòria, ja amb els fixes d'Scariolo.

L'aler pivot Pierre Oriola, recent fitxatge del FC Barcelona, acompanya a Ribas en aquests dies de treball a les ordres de Sergio Scariolo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut