Espanyol

Pape Diop: "Sempre he estat prudent, perquè al futbol no es regala res"

El migcampista senegalès demana prudència i assegura que han d'anar pas a pas en referència a les elevades expectatives que està aixecant el nou projecte esportiu entre l'afició blanc-i-blava

Actualitzat

El migcampista senegalès de l'Espanyol Pape Diop ha demanat prudència de cara a la pròxima temporada davant de l'estat d'excitació de l'afició blanc-i-blava amb l'ambiciós projecte des de l'arribada de Chen Yansheng a la presidència. "Sempre he estat prudent, perquè al futbol no es regala res. Hem d'anar pas a pas i després ja mirarem els objectius. No perquè un equip hagi fitxat significa que faci la temporada de la seva vida", ha afirmat en referència a les elevades expectatives del nou projecte esportiu del club blanc-i-blau.

Diop, de tota manera, s'ha mostrat emocionat davant la il·lusió de l'afició periquita amb vista al pròxim curs. "Es nota en les xarxes socials i a molts llocs. Això ens donarà molta força, perquè nosaltres mateixos estem molt il·lusionats, som una part important del projecte", ha afirmat.

Qüestionat per la competència, el senegalès no s'ha mostrat preocupat per la possible arribada de més fitxatges en la seva posició. "Tot el que sigui millorar ens ve bé, no es tracta de pensar només en tu mateix, ja que la rivalitat, quan és sana, sempre ajuda l'equip", ha analitzat.

Víctor Álvarez, distensió al genoll esquerre

Víctor Álvarez té una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre, un diagnòstic confirmat després de la ressonància magnètica a la qual s'ha sotmès aquest dimecres, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

El futbolista de Mataró s'exercitarà durant tota la setmana de forma diferenciada a la Ciutat Esportiva i, en funció de la seva evolució, s'integrarà al grup. Si no hi ha cap sorpresa, el lateral espanyolista podrà viatjar amb la resta de companys a la gira d'Holanda amb l'expedició blanc-i-blava.

El davanter equatorià Felipe Caicedo, de la seva banda, s'ha entrenat amb normalitat amb la resta de la plantilla després de la lleugera sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut