Neymar ha penjat aquesta fotografia al costat de Michael Jordan
Futbol

Neymar es troba amb Michael Jordan en la presentació d'un model de botes úniques a Nova York

El crac blaugrana i l'exjugador dels Chicago Bulls s'han trobat en la presentació d'un model de botes de futbol úniques, les noves NJR x Jordan Hypervenom, que convertiran el brasiler en el primer futbolista que lluirà el logotip històric del "23"

Actualitzat

Neymar Jr. passa uns dies de vacances als Estats Units abans de concentrar-se amb la selecció brasilera, que disputarà els Jocs Olímpics de Rio. El jugador brasiler del Barça ja es va deixar veure al Citi Field de Nova York, per assistir al partit de beisbol entre els New York Mets i els Chicago White Sox, però, sens dubte, el que ha aixecat més expectació ha estat la trobada amb el mite de l'NBA Michael Jordan.

El crac blaugrana i l'exjugador dels Chicago Bulls s'han trobat en la presentació d'un model de botes de futbol úniques, les noves NJR x Jordan Hypervenom, que convertiran el brasiler en el primer futbolista que lluirà el logotip històric del "23".

Neymar, fan declarat de l'actual propietari dels Charlotte Hornets, ha aprofitat aquest acte per fer-se una selfie amb el mític exjugador de l'NBA, i l'ha volgut compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials. "El millor. Un somni fet realitat. És un honor conèixer aquest noi... Michael Jordan", ha escrit al Facebook l'estrella brasilera.

Anar al contingut