Nadal es toca el cap com preocupat
Rafa Nadal, en una imatge recent a Mallorca (Reuters)
Tenis

Nadal també es perd Roma i perilla Roland Garros, que comença d'aquí a 15 dies

Nadal només ha jugat 4 partits en tot l'any

Redacció Esport3Actualitzat

El tenista espanyol Rafael Nadal, de baixa per lesió des del mes de gener passat, ha anunciat que no disputarà el Masters 1000 de Roma que començarà la setmana que ve. El tenista balear, que pateix una lesió al psoes de la cama esquerra, no juga des de l'Obert d'Austràlia. 

El balear encara es marca com a objectiu ser a Roland Garros per defensar el títol aconseguit l'any passat, el catorzè i el vint-i-dosè Grand Slam, però el temps s'esgota, ja que el torneig comença d'aquí a dues setmanes, el dia 22 de maig.

Només ha jugat 4 partits en tot l'any

Si l'evolució és positiva, Rafael Nadal acudirà directament a Roland Garros. Ho farà sense cap rodatge perquè no ha disputat cap dels tornejos de terra del calendari.

De fet, en tot el 2023 només ha disputat quatre partits. Va disputar la United Cup i va perdre els dos partits que va jugar. Davant el britànic Cameron Norrie i l'australià Alex de Miñaur. Després, va anar a l'Open d'Austràlia i va perdre a segona ronda, lesionat. Va guanyar el britànic Jack Draper i va perdre davant el nord-americà Mackenzie McDonald.

Nadal, aleshores, va anunciar la lesió al psoes i encara que fa temps que ha iniciat els entrenaments a la pista, no ha tornat a un torneig des de mitjans de gener. Nadal s'ha perdut la gira pels Estats Units, els Màsters 1000 d'Indian Wells i Miami i la temporada de terra, amb el Masters 1000 de Montecarlo, el Godó a Barcelona, ​​el Masters 1000 de Madrid i ara, també, el Masters 1000 de Roma.

El curs passat, també amb molèsties físiques des del Masters 1000 d'Indian Wells, va jugar tres partits al Masters 1000 de Madrid, on va reaparèixer, i dos a Roma. Després va afrontar Roland Garros, que va guanyar després d'imposar-se a la final al noruec Casper Ruud. En aquesta ocasió, si acudeix a París, ho farà sense cap preparació. 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut