Nadal, atès pel metge durant el partit contra Mackenzie McDonald
Nadal, atès per un metge durant l'Obert d'Austràlia (Reuters)
Tenis

Oficial: Rafa Nadal no disputarà el Barcelona Open Banc Sabadell

Una lesió impedirà al mallorquí disputar el Godó per segon any consecutiu

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal no jugarà finalment el Barcelona Open Banc Sabadell. El mallorquí ho ha intentat fins al final, però un últim test a la seva acadèmia a Manacor ha confirmat que encara no està a punt per tornar a competir. Nadal continua afectat per la lesió al psoes ilíac de la cama esquerra que es va fer durant l'Obert d'Austràlia. Ell mateix ho ha anunciat en una publicació a Instagram, on ha expressat la seva decepció.

"Barcelona és un torneig especial per a mi, perquè és el meu club d'adopció i perquè jugar a casa sempre és una sensació única. Encara no em trobo preparat i continuo, per tant, el procés de preparació per tornar a competir. Molta sort al meu amic David Ferrer i a tot el seu equip per a aquesta edició del Godó, que segur que serà, com sempre, un èxit a tots els nivells."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Nadal es perd per lesió, per segon any consecutiu, el Godó, un torneig que ha guanyat 12 cops. La seva idea ara mateix seria tornar a les pistes per al Masters 1000 de Madrid, que es disputarà del 26 d'abril al 7 de maig.


Més baixes sensibles al Godó

Gairebé a la mateixa hora que Nadal, Pablo Carreño ha anunciat que també serà baixa al Comte de Godó 2023. En el cas de l'asturià, els problemes al colze dret el privaran de defensar la final assolida a Barcelona la temporada passada.

Sebastian Korda també ha fet l'anunci de la seva absència al Godó, una baixa a la qual s'ha sumat la del rus Daniil Medvedev. Medvedev vol descansar la setmana vinent, ja que juga de manera ininterrompuda des del mes de febrer.

 

Absències de pes al Comte de Godó

Barcelona es queda amb Alcaraz, Tsitsipas, Sinner i Ruud com a cap de cartell del torneig.

 

ARXIVAT A:
Rafa NadalBarcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut