Tenis

Rafa Nadal encén les alarmes amb un nou anunci

El manacorí ha explicat que la lesió al peu no està evolucionant com esperava i no ha pogut posar-se a punt per jugar a Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada continua sent un autèntic malson per a Rafa Nadal. El manacorí tan sols ha pogut disputar quatre partits aquest 2023, amb un balanç negatiu d'una victòria i tres derrotes. Les lesions, habituals en ell, no li han permès jugar més. El seu últim partit va ser a l'Obert d'Austràlia, el 18 de gener, quan va perdre contra McDonald en tres sets.

Des de llavors, Rafa Nadal s'està recuperant d'una lesió al psoes que va tenir en el mateix partit contra McDonald. Les primeres exploracions deien que el manacorí hauria d'estar entre 6 i 8 setmanes de baixa, però ja en son 14 i l'estat físic del tenista no és l'esperat. Per aquest motiu, Nadal i el seu entorn ha decidit que tampoc participaran al Masters 1.000 de Madrid.

El tenista ho ha fet públic amb un vídeo publicat a les seves xarxes socials, on ha lamentat no haver estat present als dos tornejos de casa, el Barcelona Open Banc Sabadell i el Masters 1.000 de Madrid.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut