Barça

Messi firmarà la seva renovació amb el Barça fins al 2018 aquest dijous

L'argentí firmarà aquest dijous la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2018. Després que en les últimes setmanes ho han fet els seus companys Xavi Hernández i Carles Puyol, ara el torn li arriba a l'astre argentí, que ampliarà dos anys més el seu actual contracte, que finalitzava el juny del 2016.

Actualitzat
Leo Messi firmarà aquest dijous la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2018 i així l'entitat s'assegura la continuïtat d'una altra de les estrelles de la seva actual plantilla.

Després que en les últimes setmanes ho han fet els seus companys Xavi Hernández i Carles Puyol, ara el torn li arriba a l'astre argentí, que ampliarà dos anys més el seu actual contracte, que finalitzava el juny del 2016.

Segons ha informat el club en un comunicat, l'acte de la signatura tindrà lloc dijous que ve a la tarda a les oficines del Barcelona, situades a les instal·lacions del Camp Nou.

Lionel Messi (Rosario, Argentina, 1987) es va incorporar a La Masia blaugrana l'any 2000, quan tenia 13 anys. Així, amb la seva imminent renovació arribarà a jugar al Barcelona prop de dues dècades, fins que compleixi els 31 anys.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut