Márquez ha fet el millor temps al circuit de Misano.
Motociclisme

Marc Márquez domina els primers entrenaments lliures a Misano davant de Pedrosa i Lorenzo

Aquest divendres han començat al circuit de Misano els primers entrenaments lliures del Gran Premi de San Marino de motociclisme. En MotoGP, Marc Márquez ha començat com un tro i ha fet el millor temps davant de Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo. En Moto3, el més ràpid ha estat el català Maverick Viñales i en Moto2, millor crono per al japonès Nakagami.

Actualitzat
Aquest divendres han començat al circuit de Misano els primers entrenaments lliures del Gran Premi de San Marino de motociclisme. En la primera presa de contacte amb el traçat italià, a MotoGP, no hi ha hagut cap sorpresa. Aquesta temporada hi ha coses que sembla que no han de canviar mai, i una és veure Marc Márquez lluitant amb Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo pels millors cronos. A Misano, les Yamaha estrenen un nou canvi de marxes més ràpid que, de moment, no sembla inquietar les Honda. El de Cervera ha fet el millor temps i ha estat dues dècimes més ràpid que Pedrosa i quatre més que Lorenzo, que ha estat tercer.

Prèviament s'han disputat els primers lliures en Moto3 i el millor temps l'ha marcat Maverick Viñales. Ha estat una sessió força igualada amb poques diferències entre els pilots. Entre els primers set pilots hi ha hagut menys de mig segon de diferència. Darrere del de Roses, els més ràpids han estat Efren Vázquez, Jonas Folguer, Àlex Rins i Àlex Márquez. En aquesta categoria correrà com a pilot convidat Lucca Marini, germà de Valentino Rossi.

Per últim, en Moto2, Scott Reding i Pol Espargaró s'ho han pres amb calma en aquest primer dia. Els dos principals candidats al títol han estat quart i sisè en la taula de temps. Tito Rabat, que també hi vol tenir alguna cosa a dir, ha estat segon, darrere del japonès Nakagami.
Anar al contingut