Yannick Carrasco
Carrasco, autor d'un hat-trick, s'ha endut a casa la pilota del partit (EFE)

L'Atlètic de Madrid fa una golejada d'escàndol al Granada, el cuer de la classificació (7-1)

Carrasco, amb un hat-trick i Nico Gaitán, amb dos gols, grans protagonistes en un festival de gols al Vicente Calderón

Imma CasaresActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha reforçat el lideratge de Primera Divisió gràcies a una golejada (7-1) contra un Granada que no surt del pou malgrat el retorn de l'entrenador Lucas Alcaraz. Els de Diego Simeone han buscat el domini del partit des del primer minut contra un rival que no ha guanyat mai al Vicente Calderón.

En el minut dotze, el Memo Ochoa ha blocat l'arribada de Kevin Gameiro en una acció on l'àrbitre, De Burgos Bengoetxea, s'ha equivocat en xiular un fora de joc inexistent del jugador de l'Atlètic de Madrid. En el minut 17, i quan més dominava l'Atlètic de Madrid, Isaac Cuenca ha sorprès amb un xut des de fora de l'àrea que ha suposat el 0 a 1. Cuenca ha controlat la pilota abans de marcar amb la dreta un autèntic golàs inabastable per a Oblak, i en el 21 una gran jugada d'Ezequiel Ponce l'ha tallada Savic.

Minuts sorprenents del Granada, que en el minut 22 ho ha intentat amb un xut de Pereira que ha sortit fora. La primera ocasió de l'Atlètic de Madrid no ha arribat fins al minut 23 després que Gabi centrés perquè Godín fes la rematada. Immediatament després, Correa ha tingut la segona ocasió dels locals en una jugada que ha precedit el gol de l'empat de l'Atlètic de Madrid. La poca contundència d'Ochoa en refusar una pilota ha permès Yannick Carrasco rematar còmodament per aconseguir l'empat a un. En el minut 44, Correa ha iniciat una jugada que ha acabat amb el 2 a 1 de Carrasco. La pilota ha tocat en el defensa del Granada Tito abans que Carrasco aconsegueixi el seu segon gol de la tarda, que donava la volta al marcador.

El domini dels matalassers en la segona part s'ha traduït amb el tercer gol de Carrasco. Griezmann ha passat la pilota, i el belga, que venia del darrere, ha definit de manera impecable per aconseguir el seu "hat-trick" particular. Això passava en el minut 60 i, en el 62, Nico Gaitán ha aprofitat els pocs segons que feia que havia entrat al terreny de joc per Gameiro per marcar el 4 a 1.

La defensa del Granada, un cop més, ha donat facilitats per tal que els locals ampliessin la golejada. En el minut 77, el xut sec de Correa no ha tingut conseqüències per a la porteria d'Ochoa; en canvi el "Memo" ha hagut d'atrapar en dos temps la rematada de Gaitán. El mateix Nico Gaitán ha estat l'autor del 5 a 1, en rebre entre línies de Carrasco abans de definir de manera contundent. Correa, autor d'un gran partit, ha vist recompensada la seva feina amb el 6 a 1. L'errada en el refús de Vezo ha ajudat Correa a obtenir el premi del gol. En el minut 86, Tiago ha tancat un marcador d'escàndol amb el 7 a 1 definitiu.

Després d'aquest resultat, l'Atlètic de Madrid referma el lideratge mentre que el Granada s'enfonsa una mica més en la cua de la taula. Mala reestrena d'Alcaraz el dia que tornava a casa.