Zidane, mantejat pels seus jugadors després de la Final de la Lliga de Campions del 2016 (Reuters)
Zidane, mantejat pels seus jugadors després de la Final de la Lliga de Campions del 2016 (Reuters)
Lliga de Campions

La Lliga de Campions del 2016 va reportar a Zinedine Zidane uns ingressos extra de 13 milions d'euros

Una clàusula del seu contracte va permetre a l'entrenador francès doblar el seu sou cada una de les dues temporades que tenia firmades amb el Reial Madrid

Actualitzat

La Lliga de Campions de l'any 2016 hauria permès ingressar a l'entrenador del Reial Madrid Zinedine Zidane uns 13 milions d'euros, segons afirma el setmanari alemany "Der Spiegel" basant-se en dades de la web de filtracions "Football Leaks".

Zidane hauria firmat un contracte el gener del 2016 segons el qual havia de cobrar un sou anual de 5.781.818 euros per les temporades 2016-17 i 2017-18, amb una clàusula que especificava que en cas de guanyar la Lliga de Campions en el seu primer any de contracte aquesta quantitat es doblaria.

L'últim penal de la tanda llançat per Cristiano Ronaldo, després que el partit i la pròrroga contra l'Atlètic de Madrid acabessin amb empat a 1, va doblar el sou del seu entrenador per les dues temporades de contracte. A aquests 11,5 milions d'euros extra es van sumar un altre milió i mig, la prima per cada Lliga de Campions guanyada.

És clar que Cristiano Ronaldo tampoc va marxar amb les mans buides després del seu penal decisiu. L'onzena Copa d'Europa del Reial Madrid va permetre al davanter portuguès cobrar 3,68 milions d'euros en variables, segons "Der Spiegel".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut