Felix Brych
Felix Brych, l'àrbitre designat per a la final de Cardiff (Reuters)
Futbol

L'alemany Felix Brych serà l'àrbitre de la final de la Lliga de Campions entre el Juventus i el Reial Madrid

És internacional des del 2007 i ja va dirigir la final de Lliga Europa que el Sevilla va guanyar el 2014; amb el Madrid es va trobar en els quarts del 2014, en què els blancs van eliminat l'Atlètic

Actualitzat

L'àrbitre alemany Felix Brych és l'escollit per la UEFA per dirigir la final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Juventus i el Reial Madrid el 3 de juny a Cardiff.

Brych, de 41 anys, és internacional des del 2007 i aquesta temporada ha participat a la Lliga de Campions en partits com el de vuitens de final entre el Porto i el Juventus (0-2) i també a la Lliga Europa, en la qual va xiular l'anada de quarts entre l'Anderlecht i el Manchester United.

El 2014 la UEFA ja el va designar per arbitrar la final de la Lliga Europa que el Sevilla va guanyar contra el Benfica per penals a Torí.

L'última vegada que es va trobar el Reial Madrid va ser en els quarts de final de la Lliga de Campions 2014-2015, quan els blancs van guanyar l'Atlètic de Madrid per la mínima i van accedir a les semifinals de la competició, en la qual després van caure eliminats precisament davant del Juventus.

Advocat de professió i dedicat a l'arbitratge en la lliga alemanya des del 2004, Brych és àrbitre FIFA des de 2007. Aquest any va xiular el seu primer partit internacional, que va ser un amistós entre les seleccions d'Holanda i Irlanda, i després en la fase de classificació per a la lliga de Campions. Des d'aleshores ha participat en els Jocs Olímpics de Pequín 2012, el Mundial de Brasil 2014 i l'Eurocopa de França 2016,

L'equip que acompanyarà Brych estarà integrat pels assistents alemanys Mark Borsch i Stefan Lupp, el serbi Milorad Mažić com a quart àrbitre, els alemanys Bastian Dankert i Marc Fritz com a assistents addicionals i el també germànic Rafael Foltyn com a assistent reserva.

Anar al contingut