El genoll operat d'Ibrahimovic (Instagram)
El genoll operat d'Ibrahimovic (Instagram)
Futbol

La carrera de Zlatan Ibrahimovic "no perilla" després de passar pel quiròfan

El suec ha estat operat d'una lesió de lligaments "que no compromet la seva carrera", segons ha assegurat el seu agent, Mino Raiola. El futbolista s'ha mostrat optimista de cara a la seva recuperació

Actualitzat

Zlatan Ibrahimovic ha passat pel quiròfan, per ser operat d'un trencament de lligaments del genoll dret. Mino Raiola, representant del davanter del Manchester United, ha emès un comunicat per anunciar que tot ha anat segons el previst i que la carrera del jugador, de 35 anys, no es veu amenaçada per aquesta lesió. "L'operació ha anat segons el previst. Zlatan es recuperarà del tot. La seva carrera no perilla per aquesta lesió."

El mateix futbolista s'ha mostrat molt optimista quan ha superat el postoperatori. Al seu compte d'Instagram ha penjat una fotografia del genoll acompanyada del text "reparat, fet i més fort. Una vegada més, gràcies pel suport. Ben aviat gaudirem plegats del meu joc".

 

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Ibrahimovic ha marcat aquesta temporada 28 gols amb el Manchester United abans de lesionar-se en partit de la Lliga Europa davant l'Anderlecht. Però l'exblaugrana només va firmar per una temporada amb l'equip anglès i podria trobar-se lesionat i sense equip a l'estiu. De moment, Ibra començarà la recuperació a Pittsburgh, on ha estat operat, amb l'esperança que la lesió només sigui un punt i seguit en la seva carrera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut