Natació

Gemma Mengual es classifica en segona posició en l'exercici de rutina lliure

Gemma Mengual, la gran esperança de l'equip espanyol a l'Europeu de natació de Bucarest, s'ha classificat en la segona posició en el primer exercici, el de rutina lliure, de la competició individual de natació sincronitzada, després de la russa Natalia Ishxenko. És la segona nedadora més veterana de la competició, però l'única que aspira a un total de quatre medalles. La catalana competirà en totes les modalitats de natació sincronitzada: duets, coreografia per equips, rutina lliure i solo. Dissabte lluitarà per la primera medalla.

Actualitzat

Gemma Mengual ha estat segona en el primer exercici realitzat en aquests europeus de natació, que se celebren a Budapest. La catalana, amb una nota de 48.100 en l'exercici tècnic i 48.600 en l'artístic, ha estat superada només per la russa Natalia Ishxenko, que ha rebut una puntuació de 48.400 i 49.000, respectivament. En tercera posició s'ha classificat la grega Nathalia Anthopoulou, amb 45.700 en la primera puntuació i 46.300 en la segona, al davant de la italiana Beatrice Adelizzi, que ha sumat 45.400 i 46.200.

En els últims europeus, disputats al maig del 2004 a Madrid, Mengual va ser medalla de bronze i la russa, de plata, en el seu debut en l'alta competició internacional. La medalla d'or va ser per a la francesa Virginie Dedieu.




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut