Copa del Rei

El Vila-real elimina el València i l'Almeria es desfà del Mallorca en dos partits de Copa farcits de gols

L'Almeria, que ha superat el Mallorca de Michael Laudrup a domicili en un partit boig (3-4), i el Vila-real, que ha guanyat remuntant el València al Madrigal per 4-2 (0-0 a l'anada) s'han classificat pels quarts de final de la Copa el Rei. Els andalusos, que també havien guanyat 4-3 a l'anada els mallorquins, s'enfrontaran amb el Deportivo de la Corunya -que ve d'eliminar el Còrdova- a la següent ronda, mentre que els groguets, reforçats en eliminar un equip amb el qual manté certa rivalitat, disputaran un dels duels estel·lars dels quarts davant el Sevilla, que va eliminar el Màlaga.

Remuntada groga en un gran partit

A Vila-real ha viscut un partit espectacular. El València, conscient que un empat a gols era suficient per superar els locals després del 0-0 de l'anada a Mestalla, ha sortit directe a batre la porteria del conjunt de la Plana. Així, ha fet emmudir l'afició amb un gol de Banega al minut 5 i un de Roberto Soldado, al 23. Al descans, amb 0-2, l'eliminatòria semblava resolta, però els jugadors de Juan Carlos Garrido s'han envalentit i han sortit a mossegar en el segon temps. Un gol de Cazorla i un de Rossi, aquest últim de penal, quan només s'havien jugat tres minuts del segon període, han servit per retornar la igualada al marcador. Al Vila-real només li feia falta un gol per assolir la classificació i ha arribat al minut 62, després d'una acció en què Marcos Rubén ha marcat a porteria buida, a passada de Cani. El Madrigal, eufòric, ha celebrat plenament la classificació quan, novament Rossi, ha fet el 4-2 a l'afegit i ha executat una contra de manera magistral.

El Mallorca maquilla el ridícul

L'Almeria jugarà els quarts de final de la Copa del Rei davant el Deportivo de la Corunya -classificat en eliminar el Còrdova- després de derrotar el Mallorca a domicili, en un partit absolutament boig (3-4). Amb el lleuger avantatge que suposava el 4-3 de l'anada, els andalusos sabien que l'eliminatòria era ben oberta i s'han decidit a tancar-la aviat. Així, davant un Mallorca adormit en defensa, els gols han començat a caure ben aviat a la banda visitant. Piatti, marcant al minut 1 i el 41, i Ortiz, que ho ha fet al 3 i el 33, ja havien deixat el matx aparentment sentenciat al descans. El Mallorca, però, s'ha envalentit al segon període i ha estat a punt de remuntar, amb tres gols, obra de Cavenaghi (minuts 69 i 76) i Pereira (minut 75). Els del Mallorca han pressionat fins al final, però l'esforç només els ha servit per maquillar el resultat.