Els jugadors del Llevant celebren el gol davant la mirada incrèdula dels del Reus (laliga.es)

El Reus cau davant del Llevant i perd el segon lloc a la classificació (0-1)

Amb aquesta derrota, els del Baix Camp deixen la zona d'ascens directe i cauen fins a la quarta posició

El duel entre els dos primers de la Segona Divisió, el Reus i el Llevant, s'ha saldat amb una dolorosa derrota per la mínima davant d'un Llevant completament reafirmat en el liderat (0-1).

Els del Baix Camp han sortit molt concentrats, conscients de la dificultat i de la importància de l'enfrontament, però Roger ha enviat un primer avís a la porteria del Reus que ha fet saltar totes les alarmes. Tot i així, els de Natxo González no s'han arronsat i han jugat contra el primer de Segona de tu a tu.

L'àrbitre no ha xiulat un penal clar de Toño sobre Folch que podria haver estat el primer gol dels catalans. Poc després, Máyor ha tingut el gol a les botes en l'ocasió més clara del primer temps, però la pilota ha sortit massa creuada quan encarava l'un contra un amb el porter Raúl.

El Llevant ha respost a les envestides dels reusencs amb jugades al contraatac molt perilloses que han obligat Badia a fer diverses intervencions de mèrit.

Després del descans, Roger ha fet el gol del Llevant en una badada defensiva d'Atienza just quan el Reus estava jugant els seus millors minuts. Galleda d'aigua freda per al somni dels roig-i-negres. El Reus, però, ha mantingut el cap fred malgrat el marcador advers i ha deixat intacte el guió del partit, totalment orientat cap a l'atac. La intervenció del porter dels valencians, Raúl, ha estat decisiva per evitar el gol de l'empat dels catalans.