Reial Madrid

El Reial Madrid cancel·la l'habitual roda de premsa prèvia al partit que havia d'oferir Karanka

El Reial Madrid ha decidit cancel·lar l'habitual roda de premsa del dia previ al partit, que havia d'oferir el segon tècnic, Aitor Karanka, perquè Mourinho no parla quan està sancionat. Aquesta cancel·lació coincideix amb les dures declaracions de l'entrenador rival d'aquesta setmana, Manolo Preciado, tècnic de l'Sporting de Gijón, que va titllar de "canalla" l'entrenador portuguès. Segons fonts del club, la roda de premsa ha estat descartada per evitar males interpretacions i no col·laborar en fer créixer la polèmica. El club vol que l'atenció se centri exclusivament en temes esportius. Els blancs s'han entrenat avui de cara el partit de demà, que no jugarà Sergio Canales, que no ha entrat a la convocatòria. El Reial Madrid juga aquest diumenge a les 19 h de la tarda al camp de l'Sporting de Gijón.

Actualitzat
Després de les paraules de Preciado sobre Mourinho d'ahir, en què li va dir "canalla" i van provocar una nota de premsa del Madrid que lamentava l'actitud del tècnic de l'Sporting, el Reial Madrid no ha volgut afegir avui més llenya al foc i ha decidit suspendre la roda de premsa que havia de fer Karanka. Com és habitual en la seva carrera, Mourinho no surt mai davant els mitjans de comunicació quan està sancionat. Ahir va rebre dos partits de càstig per la seva expulsió a la Copa del Rei, quan va desqualificar l'àrbitre Paradas Romero. Per aquesta raó estava planificada la compareixença a la ciutat esportiva de Valdebebas de Karanka, segon tècnic de l'equip, que el club ha decidit anul·lar per no revifar la polèmica.

Canales, castigat

Pel que fa a l'aspecte esportiu, Sergio Canales, que va ser criticat pel seu entrenador després del partit de Copa del Rei davant el Múrcia, no ha entrat a la convocatòria per enfrontar-se a l'Sporting de Gijón, i figura en el comunicat mèdic amb una contusió al genoll esquerre. Mourinho ha facilitat una convocatòria amb 20 futbolistes, dels quals n'haurà de descartar dos a última hora. A més de Canales, es perden el partit per lesió Jerzey Dudek, Ezequiel Garay, David Mateos, Fernando Gago i Kaká, que entra en la fase final de recuperació de la seva greu lesió de genoll. Respecte a l'última convocatòria, tornen els titulars que van descansar en el partit de Copa del Rei, com Pepe, Carvalho, Khedira i Özil.

La llista de convocats la formen: Iker Casillas, Adam, Fernando Pacheco, Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo, Mahamadou Diarra, Khedira, Xabi Alonso, "Lass" Diarra, Granero, Pedro León, Özil, Di Maria, Cristiano Ronaldo, Benzema i Higuaín.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut