Álvaro Bustos ha format aquest divendres amb el Nàstic (Gimnàstic de Tarragona)
Futbol

El Nàstic fa oficial la contractació d'Álvaro Bustos

L'extrem asturià es converteix en el vuitè reforç de l'equip grana per a la pròxima temporada

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ha fet oficial la contractació de l'extrem esquerrà Álvaro Bustos després que el jugador es desvinculés de l'Sporting de Gijón. El jove jugador, de 22 anys, que destaca per la seva velocitat en banda esquerra, pot jugar en el lateral o a l'extrem, però no ha tingut sort amb les lesions als genolls, que l'han apartat dels terrenys de joc llargues temporades.

Format en les categories inferiors de l'Sporting de Gijón, el jugador va debutar amb el filial de l'equip asturià la temporada 2011-2012 per fer el pas al primer equip la campanya 2015-2016. Cedit l'any passat al Mirandés, equip que ha descendit a la Segona B i on ha jugat un total de 26 partits, Bustos inicia una nova aventura en la seva curta trajectòria futbolística amb l'equip tarragoní, amb el qual s'ha compromès per les pròximes 4 temporades. 

Bustos és la vuitena incorporació del Nàstic aquesta temporada després de les arribades del porter Bernabé Barragan, el defensa central Carlos Blanco, l'extrem esquerre Tete Morente, el migcampista Maikel Mesa, el lateral esquerrà Abraham Minero, el migcampista Daniel Toscano i el davanter Omar Perdromo. 

 

Anar al contingut