Giroud, celebrant un dels gols
Champions

El Milan, a vuitens de la Champions nou anys després

Els italians golegen el Salzburg (4-0) i passen com a segons en un grup E liderat pel Chelsea, que remunta contra el Dinamo de Zagreb (2-1)

Joan FerranActualitzat

Després d'una llarga travessia pel desert, el Milan sembla que torna. El segon equip més llorejat d'Europa, amb 7 títols, tornarà a uns vuitens de final de la Champions després de 9 temporades. En tenia prou amb un empat contra el Salzburg a San Siro, i ha acabat golejant (4-0) per acabar segon de grup. El veterà Olivier Giroud --36 anys-- ha estat el gran protagonista, amb dos gols i una assistència. El davanter francès ha obert el camí de la victòria amb un cop de cap, a la sortida d'un córner, al minut 14. Al primer minut de la represa, el Milan ha tornat a marcar de cap, amb una diana del bosnià Krunic, després d'una bona assistència de Giroud. Deu minuts més tard, Giroud ha pescat una pilota a l'interior de l'àrea per fer el 3-0. I en el temps afegit, el brasiler Junior Messias ha arrodonit la golejada amb una excel·lent jugada personal. El Salzburg, amb la mitjana d'edat més jove de la Champions, acaba tercer de grup i jugarà la Lliga Europa

El Chelsea ha passat com a primer de grup, després de superar el Dinamo de Zagreb per 2 a 1. I això que els croats s'han avançat amb un gol de Petkovic. Els anglesos han remuntat amb dianes de Sterling i Zakaria.