Omar El-Hilali, treballant al gimnàs (RCDEspanyol)
ESPANYOL

Definitiu: Omar no podrà jugar amb l'Espanyol a Oviedo

El Comitè de Competició desestima les al·legacions per l'expulsió i es perdrà un partit

Redacció Esport3Actualitzat

A la final del Tartiere, sense Omar. Confirmat el contratemps per a l'Espanyol en la primera final per a l'ascens a Oviedo: el Comitè de Competició ha desestimat les al·legacions per l'expulsió d'Omar El Hilali, que ha rebut un partit de sanció. El lateral de Santa Eulàlia va veure la vermella directa en el temps afegit per una entrada per darrere a l'ex-blanc-i-blau Víctor Campuzano.

La baixa d'Omar obligarà Manolo González a moure fitxa per reformular la defensa. Les variants no són poques. Si opta per recanvis naturals, els noms estan clars: Óscar Gil, desaparegut com a titular però amb bons minuts recentment contra el Valladolid o el Cartagena, o Rubén Sánchez, pràcticament inèdit després de ser repescat al mercat d'hivern de la seva cessió al Mirandés. L'altra possibilitat passaria per un canvi de dibuix amb tres centrals fixos i situar Jofre Carreras com a carriler, tot i que el nivell d'amenaça de l'Oviedo de Luis Carrión precisament per l'esquerra del seu atac desaconsellaria aquesta opció.

Els precedents amb l'Oviedo

En el record del vestidor hi ha la desfeta a la Lliga per 2 a 0: aleshores entrenat per Ramis, l'Espanyol va ser incapaç de parar les progressions locals. Els periquitos, això sí, es van revenjar fa un mes amb un 2 a 1 a l'Stage Front Stadium, en un duel en què el VAR va corregir dues decisions a favor de l'Espanyol: un gol en fora de joc que havia passat inadvertit i un altre per falta d'Alemao a Brian Oliván que li va impedir intervenir en l'acció.

Entre els precedents i la importància del duel, els catalans es trobaran un ambient d'alta tensió al camp d'un Oviedo que vol tornar a Primera 23 anys després. L'Espanyol, però, vol imposar la seva estadística i sumar el sisè ascens a Primera a la primera.

Sold out

En menys de 12 hores, l'Espanyol ha penjat el cartell d'entrades esgotades per al gran partit contra l'Oviedo a casa.

Anar al contingut