Copa del Rei

El Madrid perd davant el Llevant (2-0) però jugarà els quarts de la Copa davant l'Atlètic

El Madrid ha perdut amb claredat davant el Llevant (2-0) en el partit de tornada de vuitens de Copa, però jugarà els quarts de final davant l'Atlètic de Madrid, botxí de l'Espanyol, gràcies al 8-0 de l'anada a Madrid. Conscients que ja havien fet la feina al Santiago Bernabéu, l'equip de José Mourinho, ple de jugadors poc habituals, ha saltat a la gespa del Ciutat de València fred i sense tensió. La possibilitat de convèncer Mourinho amb una bona actuació no ha estat suficient motivació per homes com Benzema o Canales. L'equip granota, en canvi, davant la impossibilitat d'aconseguir el miracle, ha volgut recuperar l'orgull perdut i ha regalat a la seva afició una victòria de prestigi. Xisco Muñoz ha estat l'autor del primer gol, transformant un penal assenyalat per mans de Gago a dins l'àrea, al minut 61. El segon gol l'ha fet l'exespanyolista Sergio al minut 85, després de transformar una falta de manera magistral.