Nadal i el jutge de cadira durant l'intercanvi d'opinions (EFE)
Tenis

L'empipada de Rafa Nadal amb el jutge de cadira en el partit amb Alex de Miñaur

El tenista de Manacor s'ha mostrat molt enfadat amb Fergus Murphy després d'una decisió polèmica i hi ha estat discutint més d'un minut

Redacció Esport3Actualitzat

Al partit de segona ronda del Mútua Madrid Open entre Rafael Nadal i Alex de Miñaur hi ha hagut una jugada polèmica. Quan el marcador reflectia 2-1 a favor de Nadal, la decisió del jutge ha generat un gran enuig al manacorí.

Nadal ha estat discutint durant més d'un minut per una bola de l'australià que ell ha vist fora però que s'ha donat com a bona. El manacorí ha deixat de jugar, ha assenyalat amb la raqueta, i el jutge, en lloc de donar el challenge que sol·licitava Nadal, ha donat el punt al rival, i s'ha passat del que seria un 30-30 a un 15-40. Nadal no ha mesurat les paraules: "Pitjor impossible", li ha dit al col·legiat:

Durant la discussió entre tots dos, el balear reclamava la intervenció d'un superior. "Truca al supervisor". Després d'una bona estona de discussió, el punt ha acabat caient a favor de De Miñaur, ja que l'àrbitre ha considerat que el gest de Rafa no era suficient i que hauria d'haver dit textualment "challenge".

Posteriorment, s'ha apreciat gràcies a l'ull de falcó que Rafa Nadal tenia raó. La pilota se n'havia anat fora.

Tot i acabar perdent el punt, Nadal s'ha refet ràpidament i ha acabat superant De Miñaur per (7-6, 6-3). Nadal passa així a tercera ronda, on se les veurà amb l'argentí Pedro Cachín.

Anar al contingut