El pivot nord-americà Scott Eatherton
El pivot nord-americà Scott Eatherton, nou fitxatge del Baxi Manresa
Bàsquet

El Baxi Manresa lliga la incorporació del pivot Scott Eatherton, màxim anotador i rebotador de la Lliga Alemanya

Segons va avançar el periodista de bàsquet Chema de Lucas i ha pogut confirmar TV3, el Baxi Manresa ja té el primer reforç lligat de cara la pròxima temporada. Es tracta del pivot nord-americà Scott Eatherton, de 28 anys i 2'06, i que ve de triomfar a la Lliga Alemanya aquesta última temporada

Xevi BardoletActualitzat

La mà de Xevi Pujol, el nou director esportiu del Baxi Manresa, comença a notar-se. El club del Bages té un acord amb Scott Eatherton, el pivot nord-americà que ve de fer uns números extraordinaris a Alemanya. Eatherton ha acabat amb 17.7 punts i 8.2 rebots per partit jugant amb el Basketball Löwen Braunchweig, essent el màxim anotador i rebotador de la competició. Eatherton, de 28 anys i 2'06 d'alçada, ha estat les tres últimes temporades a l'equip de la Baixa Saxònia, i també té experiència al Goettingen i a la Sèrie A italiana.

El Löwen anava onzè abans de l'aturada de la competició per la pandèmia del coronavirus i no disputarà la represa de la BBL prevista pel 6 de juny a Munic. Així explica el seu bàsquet el jugador de Pennsilvània:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut