Gerard Deulofeu
Gerard Deulofeu, en el Pescara-Milan de diumenge passat (EFE)
Futbol

El Barça està interessat a recuperar Deulofeu, pel qual hauria de pagar 12 milions a l'Everton

El davanter juga actualment al Milan, cedit per l'Everton, i en funció del pròxim entrenador blaugrana podria quedar-se o entrar en una nova operació de traspàs

Actualitzat

Gerard Deulofeu és un dels jugadors que interessen al FC Barcelona de cara a la temporada que ve, segons ha pogut confirmar TV3. El club blaugrana hauria de pagar una clàusula de 12 milions d'euros per recuperar el davanter format a la Masia, que està fent una segona part de curs molt destacada des que va anar cedit al Milan, des de l'Everton, el club amb el qual té contracte fins al 2018.

De tota manera, el Barça encara no ha fet cap contacte amb l'equip anglès i, sobretot, queda la incògnita sobre si se'l fitxaria per tornar-lo a vendre o si es voldria integrar-lo de nou a la plantilla. En aquest segons cas, la decisió dependria en gran manera de la voluntat del nou entrenador, que haurà de substituir Luis Enrique.

Pel que fa a l'opció de la "revenda", el principal interessat seria el mateix Milan, que, d'altra banda, té una opció signada amb l'Everton per quedar-se els drets de Deulofeu aquest més de juny per 18 milions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut