Sergi Roberto, renovat fins el 2024 (FCB)
Barça

El Barça renova Sergi Roberto fins al 2024

El segon capità seguirà una temporada més. L'acord contempla la possibilitat d'ampliació fins el 2025, en funció dels partits que jugui

Redacció Esport3Actualitzat

La renovació de Sergi Roberto ja està totalment tancada, després d'enllestir-se els últims serrells. Ha renovat per un any amb opció d'un segon en funció dels partits que jugui (n'hauria de jugar molts per renovar).

El salari és adequat a la nova realitat econòmica del Barça, i amb els termes de la rebaixa salarial que li van fer l'estiu passat quan va renovar pel Barça. El migcampista reusenc, de 30 anys, ha acceptat una rebaixa de més del 50% del seu sou per continuar vinculat al Barça fins al juny del 2024.

El seu paper en els darrers partits del Barça, amb les absències de Gavi i Pedri, ha anat en augment i Xavi va tenir per ell unes paraules molt especials per al reusenc de qui va dir tenir-ne una "confiança cega".

Sergi Roberto té des d'ara una clàusula de 400 milions d'euros. Quan acabi aquesta temporada n'haurà complert 17 al FC Barcelona. Va arribar-hi al 2006, procedent del Nàstic de Tarragona. Va debutar al primer equip blaugrana el 10 de novembre del 2010. 

Anar al contingut