Montilivi serà la seu dels partits del Girona en la Champions 2024-25
Montilivi serà la seu dels partits del Girona en la Champions 2024-25
girona

Oficial: Montilivi acollirà els partits de Champions del Girona

El club ha rebut el vistiplau per part de la UEFA i ja treballa amb l'Ajuntament perquè l'estadi tingui les millors condicions per acollir la competició europea

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. El Girona jugarà els partits de Champions de la temporada que ve a casa, a Montilivi. Aquesta era la voluntat expressada per l'equip i la majoria dels aficionats. Ara, el club ja té el vistiplau de la UEFA perquè això sigui una realitat.

La propietat del Girona també entén que serà bo per al club i per a l'equip jugar a Montilivi, malgrat això signifiqui una reducció en els ingressos per venda d'entrades que hauria pogut suposar traslladar la competició a Barcelona.

Quin passarà a ser l'aforament de l'estadi?

La UEFA no permet l'ús de les graderies provisionals de Montilivi i això farà que la capacitat actual de 14.624 espectadors minvi significativament. Sense aquestes estructures, l'aforament queda reduït a unes 9.000 localitats, que a la pràctica en seran menys pels compromisos i els seients reservats a les aficions rivals. Podrien quedar al voltant dels 7.000 per als aficionats locals. Més endavant el club donarà a conèixer el sistema d'abonaments de l'històrica temporada 2024-25.

Les graderies provisionals de Montilivi no es podran utilitzar en partits de Champions

I és que la tribuna de premsa, situada al lateral superior, s'haurà d'ampliar i situar-se fora de la graderia provisional. També cal restar les entrades que es reserva la mateixa UEFA i l'espai per als aficionats de l'equip rival.

L'Ajuntament de Girona també havia mostrat interès perquè la Champions es quedés a Girona. El club i el consistori ja treballen colze a colze per tal d'arribar a acords que facilitin l'adequació de tots els elements necessaris perquè Montilivi pugui acollir els partits de Champions en les millors condicions possibles.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut