Xavi donant instruccions a Gavi en un moment del partit contra el Cadis (EFE)
Barça

Xavi es desfà en elogis cap a Ferran Torres i Sergi Roberto

L'extrem "té una actitud espectacular" segons tècnic blaugrana, que assegura que té "una fe cega" en el reusenc

Actualitzat

El Barça ha resolt el partit contra el Cadis amb un triomf solvent (2-0) però concedint més d'una oportunitat a l'equip andalús. Amb tot, Xavi ha preferit veure els aspectes positius abans del difícil desplaçament a Manchester. 

"Hem fet una primera part molt bona, però en la segona hem abaixat el ritme. És comprensible pel cansament. Al final, victòria, porteria a zero i continuem amb 8 punts d'avantatge. Hem concedit massa a la segona part en la meva opinió i això no m'ha agradat, però venim de fer un partit molt dur el dijous i és normal.".   

Entre baixes i rotacions, a l'onze inicial hi han jugat alguns jugadors que en l'últim tram de temporada havien tingut poc protagonisme. La valoració general ha estat bona per al terrassenc:

"Estic especialment content pels que juguen menys, que mereixen tenir minuts. Els veig entrenar i es mereixen participar més Ferran, Ansu, Eric o també Pablo Torre, que al final no ha tingut minuts o el mateix Ángel."

El gran protagonista del partit ha estat Ferran Torres, després de jugar un dels seus partits més complets amb el Barça. Xavi no ha volgut desvelar si pot ser titular davant el Manchester United

"Encara no hem pensat en Old Trafford, però estic especialment content per Ferran, perquè ha rebut moltes crítiques però ell sempre treballa per l'equip, ajuda al company i fa un treball extraordinari. Té una actitud espectacular. Ara, que el nivell el mantingui perquè ens donarà moltes coses."  

 

Però, a més de Ferran, Xavi també ha destacat la feina de Sergi Roberto, que ha rebut grans lloances del seu entrenador: 

"Sergi Roberto és una de les crítiques més injustes que he vist a la meva carrera. És de la casa, sempre rendeix jugui on jugui, no es queixa mai, és un bon capità, sempre mira pels companys, i és més culer que el pal de la bandera. Tinc una fe cega en ell, una confiança espectacular".   

Sergio Busquets podia haver jugat "però veient com anava el partit i sortint d'una lesió i hem preferit no forçar-ho". Xavi ha preferit no aprofundir massa sobre un dels jugadors que han tingut un rendiment més discret, com és el cas d'Ansu Fati:

"Els davanters es valoren a ells mateixos pel gol o les passades decisives. Nosaltres els valorem també per la feina que fan i estem contents. Ja entraran els gols, perquè ha fet gols tota la seva vida i ja entraran".  

 

 

 

 

Anar al contingut