Barça

Sergi Roberto signa la renovació fins al 2023

El migcampista de Reus acorda una rebaixa important del seu salari

Redacció Esport3Actualitzat

Sergi Roberto ha firmat aquest divendres la seva continuïtat al Barça una temporada més. El migcampista reusenc, de 30 anys, ha acceptat una rebaixa de més del 50% del seu sou per continuar vinculat al Barça fins al juny del 2023. El jugador tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros:

 

 

La renovació era una petició de Xavi, malgrat una temporada marcada per les lesions en què el 20 blaugrana només ha pogut disputar nou partits de Lliga i 3 de competició europea. Xavi valora la seva polivalència, ja que pot jugar de lateral, migcampista i pivot.

I Sergi Roberto ha tingut paraules d'agraïment per al seu tècnic:

"Em va dir que deixés enrere la lesió i que m'operés i des del primer moment em va mostrar confiança. Els tornaré la confiança amb resultats al camp."

El de Reus ha valorat també aquesta nova etapa dins el club:

"Porto mitja vida en aquest club i espero tornar a gaudir i tornar l'alegria als aficionats."

"Hem d'estar tots units i aportar el nostre granet de sorra", ha demanat el jugador de la Masia.

Des del 2018 que Sergi Roberto figura entre els quatre capitans de la plantilla. Amb la marcha de Javier Mascherano, el de Reus es va convertir en el quart capità i, després de tres temporades, aquest curs ha pujat de nivell i ja és el tercer capità de l'equip.

Sergi Roberto no juga un partit oficial des del partit de la primera volta d'aquesta temporada al camp del Rayo Vallecano, que va significar la destitució de Ronald Koeman.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut