Raül Marín supera Aitor Egurrola (Reus Deportiu)
Hoquei patins

El Barça empata amb el Reus Deportiu (6-6) i cedeix els seus primers punts a l'OK Lliga

Després d'onze victòries seguides, l'equip blaugrana es va veure sorprès pel Reus Deportiu (6-6) però es manté líder al davant de Vic i Liceo

L'impecable inici de campionat del Barça a l'OK Lliga ha arribat a la seva fi després d'onze victòries consecutives. Ha estat amb motiu de la visita del Reus Deportiu La Fira (6-6), que venia de perdre el segon lloc en un cara a cara davant el Vic el cap de setmana.

El Palau Blaugrana va acollir un duel vibrant, on el Barça va portar la iniciativa en el marcador però no va poder agafar diferències significatives en cap moment. El 6-4 establert per Sergi Panadero a falta de 7 minuts semblava certificar el triomf dels blaugranes, però els gols de Platero i de Casanovas, que va convertir el seu segon penal –i tercer gol de la nit- a falta d'un minut pel final, van propiciar l'empat.

El Barça, tot i aquesta ensopegada, es manté líder destacat amb 6 punts de renda respecte al Vic i el Liceo. Mentrestant, el Reus Deportiu, que és quart, s'assegura la classificació per a la pròxima edició de la Copa del Rei igual que un Voltregà intractable (4-0) en el derbi davant el Manlleu.