Djokovic i Muguruza han estat al sorteig del quadre final com a campions de l'any passat (@roland-garros)
Tenis

Djokovic i Muguruza començaran la defensa de Roland Garros contra Marcel Granollers i Francesca Schiavone

Tommy Robredo jugarà contra Daniel Evans, Albert Ramos s'enfrontarà a un jugador de la prèvia encara per determinar i Rafa Nadal s'estrenarà contra el francès Benoit Paire

Actualitzat

Marcel Granollers debutarà contra Novak Djokovic en la primera ronda de Roland Garros després del sorteig del quadre principal que s'ha fet aquest divendres a París. El tenista barceloní no ha tingut gaire sort i s'haurà d'enfrontar al número dos del rànquing mundial i actual defensor del títol en la seva estrena sobre la terra batuda del torneig parisenc.

Pel que fa a la resta de tenistes catalans del quadre masculí, Tommy Robredo jugarà contra Daniel Evans i Albert Ramos s'enfrontarà a un jugador de la prèvia encara per determinar. Entre els favorits al títol, Rafa Nadal debutarà contra el francès Benoit Paire i el número u mundial, Andy Murray, s'enfrontarà al rus Andrei Kuzentsov.

En el quadre femení, Garbiñe Muguruza començarà la defensa del títol contra la italiana Francesca Schiavone, guanyadora a París el 2010. L'alemanya Angelique Kerber, número 1 del món, que en la campanya passada va guanyar els opens d'Austràlia i els Estats Units, debutarà davant de la russa Ekaterina Makarova, 40 del món, i es mesuraria en uns hipotètics quarts davant de la russa Svetlana Kuznetsova, novena del rànquing.

Anar al contingut