Ciclisme

Contador, guanyador del Tour, es defensa de les crítiques i assegura que mai s'ha dopat

El guanyador de l'últim Tour de França, Alberto Contador, ha volgut sortir al pas de les informacions que l'acusen d'haver-se dopat. El madrileny ha llegit un comunicat a la seu del Consell Superior d'Esports en el qual es declara innocent de les acusacions provinents d'Alemanya i França que el relacionen amb Eufemiano Fuentes, el principal investigat de l'"operació Port". Contador ha destacat que s'ha posat en dubte la seva honradesa professional i ha deixat clar que mai ha comès un acte de dopatge.

Actualitzat

També ha apuntat que si després d'aquesta declaració segueixen les acusacions es veurà obligat a posar el cas en mans dels tribunals. El ciclista de 25 anys del Discovery Channel ha estat acompanyat en tot moment pel seu director esportiu, Johan Bruyneel, i pel secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky.

Desapareix el Discovery

L'equip ciclista nord-americà Discovery Channel posarà punt final a les seves activitats quan acabi l'actual temporada, davant la impossibilitat de trobar nous patrocinadors, segons ha anunciat el director de l'esquadra, Johan Bruyneel. L'exciclista professional belga ha dirigit els guanyadors de vuit de les nou últimes edicions de la ronda francesa: les set del nord-americà Lance Armstrong i la guanyada aquest any pel madrileny Alberto Contador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut