Actualitat blaugrana

Compàs d'espera en les negociacions pel fitxatge de Gabi Milito pel Barça

Poques novetats en l'operació del Barça per Gabi Milito. El seu representant, Eduardo Gamarnik, és a Barcelona perquè també és el mànager de Clemente Rodríguez, nou fitxatge de l'Espanyol. Aquest matí ha negat que hagi fet cap gestió amb el club blaugrana, però no és descartable que l'agent es vegi avui mateix amb Txiki Begiristain o Ferran Soriano. Per acabar-ho de complicar, ningú al Barça no dóna per descartat Chivu. El "cas Maxi López" està més avançat. Des del club asseguren que l'Sporting de Lisboa assumeix la seva fitxa total per tenir-lo cedit una temporada.

Actualitzat

Al Barça li consten les ganes de Milito de venir al Barça i, a més, la seva fitxa actual és baixa, cosa que el situa en avantatge respecte a Chivu. Paral·lelament, continuen els contactes telefònics entre Barcelona i Saragossa, entre Txiki Begiristain i Miguel Pardeza, per buscar un acord entre clubs. En qualsevol cas, el Saragossa ja ha anunciat que qui vulgui el jugador ha de pagar els 20 milions de la clàusula de rescissió. El Barça podria intentar incloure el traspàs de Motta en l'operació, i això n'abaratiria el cost.

Recta final per la cessió de Maxi López

El "cas Maxi López" està més avançat. Des del club asseguren que l'Sporting de Lisboa assumeix la seva fitxa total per tenir-lo cedit una temporada. I, a més, s'està negociant una opció de compra a final de la temporada que ve. El Barça vol que el traspàs sigui de 6 milions d'euros i els portuguesos n'ofereixen 4. De moment l'operació es troba al tram final i pendent d'una qüestió d'impostos que Maxi López vol deixar arreglada abans de donar-hi el vist-i-plau definitiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut