Marc Márquez, durant el rodatge de La Casa de Papel
motor

Cameo de Marc Márquez a la Casa de Papel

S'han filtrat imatges del rodatge de la nova tongada de la sèrie de Netflix amb presència del pilot català i també de Carlos Sainz vestits amb les clàssiques granotes vermelles i caretes de Dalí de la banda d'atracadors

Redacció Esport3Actualitzat

Tòquio, Rio, Berlín, Lisboa... i Marc Márquez. Com un atracador més d'una de les bandes més populars de la ficció televisiva actual. Amb la granota vermella i la careta de Dalí al cap. Així apareix el pilot de Cervera a les fotos que s'han filtrat per les xarxes del rodatge de la nova temporada de "La Casa de Papel", que s'estrena el desembre.

 


L'hexacampió de MotoGP és un fan declarat de la sèrie, que continua triomfant a Netflix i ha complert el que per a molts seria un somni: fer un cameo en aquesta exitosa trama d'acció. En el mateix rodatge anava acompanyat del pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz. No són els primers esportistes que passen testimonialment per "La Casa de Papel". Neymar ho va fer disfressat de monjo en dos capítols de la tercera temporada de la superproducció espanyola. 

 
Anar al contingut