Barça

Barcelona i Udinese, a punt de tancar un acord per Alexis Sánchez

El Barcelona i l'Udinese han intensificat les negociacions encaminades a tancar el traspàs del davanter xilè, Alexis Sánchez, cosa que permetria també concretar el bitllet de Bojan Krkic a l'AS Roma. Segons un portaveu del club blaugrana, "l'operació per Alexis ha avançat en les últimes hores" i no es descarta que pogués tancar-se avui mateix, encara que és complexa, com es demostra en les setmanes que han transcorregut des de l'inici de les negociacions entre el club català i l'Udinese. "S'han aproximat les posicions", ha assegurat la mateixa font. Les negociacions es van accelerar després que el jugador, que participa en la selecció xilena a la Copa Amèrica, va mostrar la seva predilecció de jugar amb el Barça, malgrat que l'Udinese pretenia vendre'l al Manchester City, l'oferta del qual era superior a la blaugrana.

Actualitzat
Les últimes hores, les negociacions entre el Barça i l'Udinese s'han accelerat i les postures s'han apropat considerablement, fins al punt que ja només quedarien els habituals "serrells" per dir que Alexis Sánchez és el primer fitxatge del Barça 2011-2012. L'acord seria per 4 temporades i uns 35 milions d'euros.

En el moment en què Udinese i Barcelona certifiquin l'operació, el club català anunciarà el traspàs de Bojan Krkic a l'AS Roma, ja que no desitja restar efectius en la seva davantera amb vistes al curs vinent. El principal inconvenient en el pas de Bojan a la Roma consistia no en el traspàs (tancat entre deu i dotze milions d'euros), sinó en la quantitat que el club blaugrana hauria de pagar per repescar el jugador quan acabin de les dues primeres temporades (deu milions i quinze milions d'euros, respectivament).

Com si es tractés d'un joc de dòmino, la pròxima fitxa que el Barcelona ha d'intentar fer caure és la de Cesc Fàbregas. El capità de l'Arsenal, que no ha anat a la gira asiàtica amb el seu equip adduint una lesió, està a l'espera que avancin les negociacions. El Barça ha realitzat una oferta tancada a l'Arsenal, però el quadre "gunner" desitja que augmenti. Segons diferents informacions, l'Arsenal estaria disposat a vendre el seu capità per 45 milions d'euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut