Barça

Valdés considera "normals" les reticències de Wenger a la sortida de Cesc i elogia Alexis Sánchez

Quan falta menys d'una setmana per tornar als entrenaments, aquest matí Victor Valdés ha convocat la premsa per presentar la seva pàgina web personal. El porter del Barça ha parlat de les possibles novetats que hi haurà al vestidor blaugrana. D'una banda considera "normals" les reticències de l'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wegner, per permetre la tornada de Cesc Fàbregas al Barcelona, atès que el migcampista català és "el líder del seu equip i un jugador amb molt de talent". Respecte a Alexis Sánchez, Valdés ha recordat que ja el "va sorprendre" durant el Mundial passat i, a més, ha explicat que no entén les crítiques al joc de Leo Messi amb la seva selecció, i ha opinat que l'Argentina s'ha d'adonar que té "el millor jugador del món".

Actualitzat
Durant la presentació al Camp Nou de la seva pàgina web personal, Valdés ha admès estar "una mica desconnectat" del mercat de fitxatges blaugrana, cosa que no ha evitat que el porter hagi valorat alguns dels objectius del club barcelonista, com Fàbregas o el xilè Alexis Sánchez. "Tot l'estiu que ho dic. La il·lusió de Cesc és tornar al Barça, sempre ha estat així, i com a company seu és el que desitjo. És d'un perfil que agrada molt aquí, a l'afició i sobretot a l'entrenador. No tindria problemes per adaptar-se al nostre sistema i aportar-hi tot el que pugui", ha asseverat Valdés. No obstant això, el porter internacional ha comprès els obstacles que cada estiu posa Wenger perquè Cesc pugui tornar al club on es va formar, en les categories inferiors. "És normal que el seu entrenador intenti que es quedi, és un jugador amb molt de talent i el líder de l'Arsenal en aquest moment", ha explicat el jugador de l'Hospitalet. "El temps dirà i, si ha de venir, estarem molt contents, però no depèn de nosaltres".

Respecte al davanter xilè de l'Udinese Alexis Sánchez, Valdés ha recordat que ja el "va sorprendre" durant el passat Mundial. "Vaig tenir la sort de poder-lo veure i em sembla un jugador molt bo, un davanter molt ràpid que té en el regateig la millor de les seves virtuts". "S'està parlant de molts fitxatges, però sens cap dubte que és un jugador molt vàlid i un molt bon davanter", ha subratllat el porter, que, a més, també ha dirigit el mateix qualificatiu cap a un dels seus companys que podria deixar el Barça rumb, precisament, a Itàlia. "Bojan ha demostrat sempre en els partits que ha jugat que és un jugador molt vàlid per a l'equip, ajudant i marcant gols importants. Si se'n va, perdo un amic, però si em digués que és una cosa positiva per a ell, com a amic és l'únic que desitjo", ha conclòs Valdés.

El porter blaugrana també ha explicat no entendre les crítiques al joc de Leo Messi amb la seva selecció: "No entenc que es qüestioni Messi. Ha demostrat ser el millor del món i l'Argentina s'ha d'adonar que té a les seves files el millor jugador del món". "Crec que tothom sap de la seva qualitat a escala mundial, sempre ho ha demostrat. És el millor del món i ell ho sap", ha destacat amb rotunditat el porter català.

Per això, Valdés ha refusat donar credibilitat als rumors que suggerien que Messi podia deixar la selecció argentina: "No ho crec. És un rumor totalment fals i més coneixent en Leo. Demostrarà la qualitat que té i donarà el màxim de si per ajudar l'equip". Finalment, respecte a les declaracions de l'extècnic albiceleste Diego Armando Maradona, en què va dir en una entrevista que Valdés "abans es ficava els gols sol i les que anaven fora les ficava dins, i ara li rematen de cap des de sota de l'arc i les treu", el 'Zamora' de la Lliga ha estat contundent: "No faré cap valoració i menys venint d'ell".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut