Aitana Bonmatí, en un partit amb el Barça (Europa Press)
Aitana Bonmatí, en un partit amb el Barça (Europa Press)
Futbol

Aitana Bonmatí: "No m'esperava més suport dels futbolistes homes"

La jugadora del Barça és la protagonista del documental de "Salvados" sobre la lluita per canviar les coses en el futbol femení

Redacció Esport3Actualitzat

Aitana Bonmatí és la protagonista d'un capítol del programa "Salvados" de La Sexta dedicat al moment que està vivint el futbol femení. El documental analitza el procés del "S'ha acabat", que han abanderat les jugadores de la selecció espanyola després del petó forçat de Luis Rubiales a Jenni Hermoso en la final del Mundial femení.

Aitana és clara i directa sobre el suport que van rebre dels futbolistes homes després del moment del petó forçat de Rubiales. "No n'esperava més, la veritat", respon Aitana a la pregunta del presentador de si esperava més suport dels futbolistes homes.

P: "No hi ha hagut gaires jugadors que us hagin fet costat. T'esperaves més suports?"

R: "Doncs no, la veritat és que no"

La jugadora del Barça i actual favorita a guanyar la Pilota d'Or explica els seus inicis difícils en el futbol formatiu. "He tingut moltes baralles per ser dona i jugar a futbol. Des d'insults a arribar a les mans també", confessa la futbolista catalana.

Bonmatí reconeix que han aconseguit ja certes coses amb la seva lluita, tot i que encara queda molt per aconseguir: "Per fi tenim un altaveu. Arribem a les cases i se'ns escolta."

El programa també compta amb altres esportistes dones de primer nivell en altres esports com Carolina Marín i Ona Carbonell.

ARXIVAT A:
Pilota d'OrAitana Bonmatí
Anar al contingut