Lliurament del xec simbòlic per al projecte Teaming 2022-23

El Dr. Francisco Carmona, cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital Clínic i investigador de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, rep el xec simbòlic del Teaming de la CCMA, que per primera vegada supera els 10.000 euros, destinats al projecte "Endometriosi, conviure amb el dolor". L'objectiu del projecte és aprofundir en la recerca sobre l'endometriosi, una malaltia ginecològica que, tot i que afecta un 10% de les dones en edat fèrtil, encara és una gran desconeguda.   

L'Hospital Clínic de Barcelona és el centre de referència per al diagnòstic i tractament de l'endometriosi. La Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, amb el Dr. Carmona al capdavant, ha aconseguit en pocs anys situar l'endometriosi al mapa, i això ha ajudat i ajuda moltes dones. Una entitat sense ànim de lucre que gestiona de manera transparent totes les donacions i mecenatges i que informa puntualment d'on van a parar tots els diners. 

A l'acte de lliurament del xec Teaming del 2022-23 al projecte de la Fundació Clínic també s'ha fet l'anunci del nou projecte Teaming 2023-24, l'Associació per a la Investigació del Lupus (AIlES). 

Anar al contingut