Persones

La participació dels treballadors de Catalunya Ràdio i TV3 en projectes de voluntariat compta amb la col·laboració directa de bona part de la plantilla. El voluntariat, entre el personal de les emissores de la CCMA, es va iniciar amb la participació altruista i desinteressada de La Marató; a partir d' aquesta experiència, han sorgit iniciatives com el Teaming i el compromís en nombrosos projectes per a persones i col·lectius que necessiten suport econòmic i ajuda, com "La fam no fa vacances".

+

A Catalunya Ràdio i TVC hi ha gairebé 700 treballadors adherits al projecte Teaming, que consisteix en l'aportació mensual d'un euro de la nòmina per subvencionar projectes solidaris. Els diners recollits es destinen, cada any, a un projecte concret d'alguna associació o entitat sense ànim de lucre. L'elecció es fa per votació i les decisions es prenen de manera assembleària.

Des que es va crear, l'any 2010, el Teaming ha col·laborat amb els nens amb la malaltia de Rett, l'escola bressol per a infants pluridiscapacitats de Nexe Fundació, l'associació Obrir-se al Món per a persones amb autisme, la fundació Èxit –que treballa amb adolescents amb risc d'exclusió social–, el programa Ajuda'ls a Créixer, de la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Miquel Valls, que lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA).

Projectes

Anar al contingut