Televisió

TV3

TV3 és el primer canal, generalista i familiar. Creat el 1983, s'adreça a públics majoritaris i familiars i té una programació molt variada. Les seves principals apostes són els informatius, l'entreteniment i l'emissió dels principals esdeveniments esportius. És el canal de referència per a la majoria de catalans.

33

Ofereix una programació complementària i alternativa a la de TV3, adreçada a públics més específics. El 33 és el canal dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d'idees i la finestra on té cabuda la projecció de la cultura del nostre país i la de referència internacional. Des de l'1 d'octubre del 2013 comparteix freqüència amb el Super3.

324

El 3/24 és el canal d'informació contínua dels serveis informatius de TVC. Líder destacat del gènere a Catalunya, va néixer el setembre del 2003 i emet les 24 hores.

Esport3

Creat al febrer del 2011, és el canal per al públic a qui li interessa l'esport i el viu. Durant les 24 hores d'emissió, Esport3 ofereix transmissions en directe o en diferit, esdeveniments esportius i programes que aposten per un estil de vida esportiu, que potencia la salut, l'aventura i la vida a l'aire lliure.

Super3

El canal Super3 és el canal infantil multiplataforma destinat al públic de fins a 14 anys. Hereu del K3, va néixer el 2009, a partir del club infantil més nombrós de Catalunya, com el canal per a la creació i l'emissió de les referències per al públic més jove. Es basa en la presència i participació dels súpers (els membres del Club Super3), els programes de producció pròpia i les sèries i pel·lícules. Comparteix freqüència amb el 33.

TV3CAT

És el canal de TVC que es veu fora de Catalunya des del 2009 com a successor de TVC Internacional, que emetia des del 1997, es pot veure a través de TDT, internet, cable i mòbil. TV3CAT emet una selecció dels programes de producció pròpia amb drets de difusió internacional de les cadenes de TVC.

TV3HD

Canal que emet simultàniament en alta definició la programació de TV3 les 24 hores del dia. Estrenat oficialment el març del 2011, emetia en proves, de manera pionera a l'Estat, des del 2007. Inclou l'espai INNOVA, una franja setmanal dedicada a les emissions en 3D.