Televisió

TV3, logotip de TV3

TV3

TV3 és el primer canal, generalista i familiar. Creat el 1983, s'adreça a públics majoritaris i familiars i té una programació molt variada. Les seves principals apostes són els informatius, l'entreteniment i l'emissió dels principals esdeveniments esportius. És el canal de referència per a la majoria de catalans.

33, logotip del canal 33

33

Ofereix una programació complementària i alternativa a la de TV3, adreçada a públics més específics. El 33 és el canal dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d'idees i la finestra on té cabuda la projecció de la cultura del nostre país i la de referència internacional. Des de l'1 d'octubre del 2013 comparteix freqüència amb el Super3.

324, logotip 324

324

El 3/24 és el canal d'informació contínua dels serveis informatius de TVC. Líder destacat del gènere a Catalunya, va néixer el setembre del 2003 i emet les 24 hores.

Esport3, logotip Esport3

Esport3

Creat al febrer del 2011, és el canal per al públic a qui li interessa l'esport i el viu. Durant les 24 hores d'emissió, Esport3 ofereix transmissions en directe o en diferit, esdeveniments esportius i programes que aposten per un estil de vida esportiu, que potencia la salut, l'aventura i la vida a l'aire lliure.

SX3, logotip  del SX3

SX3

El SX3 és el nou projecte infantil, amb una oferta transmèdia, omnicanal i multipantalla per mantenir en el món digital els valors de comunitat i servei públic.
El SX3 té dos mons específics adreçats a diferents franges d’edat, amb contingut, grafisme i vies de difusió propis: l’S3, per a la primera infància, i l’X3, per als nenes i nenes més grans i preadolescents.

TV3 HD, logotip TV3 HD

TV3HD

Canal que emet simultàniament en alta definició la programació de TV3 les 24 hores del dia. Estrenat oficialment el març del 2011, emetia en proves, de manera pionera a l'Estat, des del 2007. Inclou l'espai INNOVA, una franja setmanal dedicada a les emissions en 3D.