Ràdio

logo Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio

És el canal generalista del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio. Creat el 1983 per promocionar i difondre la llengua i la cultura catalanes des d'un servei públic de qualitat, combina tots els gèneres radiofònics i tota mena de temàtiques: informació i entreteniment, grans magazins, programes especialitzats, cultura, esports, participació, música o diversitat. 

logo Catalunya Informació

Catalunya Informació

És l'emissora informativa del grup. Va néixer el 1992 i va ser la primera emissora del gènere a tot l'estat espanyol. Amb una programació de 24 hores diàries de notícies, és l'emissora informativa de referència a Catalunya. A Catalunya Informació hi són habituals les transmissions en directe d'actes i rodes de premsa d'interès general. La informació esportiva, del trànsit i del temps complementen els espais horaris de notícies.

logo Catalunya Música

Catalunya Música

És l'emissora de música clàssica del grup. Creada el 1987, ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L'emissora, líder en el seu àmbit, s'ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals. Com a membre de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), emet concerts de primer ordre, europeu i mundial, i situa les produccions pròpies de Catalunya Música a nivell internacional.

logo iCat

iCat

Nascuda el dia de Sant Jordi del 2006 com a emissora multimèdia per FM i internet, iCat evoluciona l'1 d'octubre del 2012 cap a un model multicanal centrat en l'escolta online a través del web i d'aplicacions per a mòbils. El web, que l'abril del 2013 estrenava nova imatge, integra tant l'emissió en directe com àudio a la carta, així com podcast, vídeo, text i xarxes socials. L'1 d'agost del 2017 tornava a l'FM en període de proves fins al 6 de setembre, data en què comença l'emissió regular a la freqüència modulada amb nova imatge i amb una programació renovada. Els programes de la nova iCat inclouen més música de l'escena catalana, tant cantada en català com en d'altres idiomes; programes culturals dedicats a cinema, sèries, teatre i literatura; espais de gèneres musicals com el jazz, el folk, la fusió, la rumba i l'electrònica, i un programa musical infantil/juvenil.