Toni Bou al podi (@TrialGP)
Trial

Toni Bou consolida el lideratge a Bèlgica amb el seu quart triomf consecutiu

El Mundial de TrialGP tornarà el cap de setmana de l'1 i 2 de setembre amb la disputa del GP de la Gran Bretanya

Actualitzat

El pilot de Piera Toni Bou (Repsol Honda) ha consolidat avui diumenge el lideratge en el Campionat del Món de TrialGP, després d'imposar-se en el Gran Premi de Bèlgica, sisena prova del Mundial, disputada al circuit de Comblain-au-Pont.

 

El català, vigent campió mundial, s'ha sobreposat als problemes al genoll dret que dissabte el van fer acabar en la desena posició en la classificació i ha sumat el seu quart triomf consecutiu, cosa que li permet augmentar a vint-i-tres punts el seu avantatge en la general.

"Ha estat un cap de setmana molt especial", ha admès Bou, que ha recordat que el dia anterior va caure i el seu estat de forma abans de la prova definitiva "no era gaire bo".

"Però després de les seccions quatre o cinc he rodat amb més confiança i la victòria final el converteix en un cap de setmana perfecte", ha destacat en unes declaracions facilitades pels organitzadors de la prova.

En segona posició ha acabat un altre pilot català, Adam Raga (TRRS), i tercer ha estat el japonès Takahisa Fujinami, company de Bou a l'equip Repsol Honda, que s'ha aprofitat de la punxada en la dotzena zona de la segona volta de Jaime Busto (Gas Gas), que ha acabat en quarta posició.

La carrera disputada a Comblain-au-Pont ha inclòs un total de 15 zones a les quals els pilots han hagut de fer dues voltes en un recorregut total d'uns deu quilòmetres.

 

Anar al contingut