El judici del procés, en podcast a Catalunya Ràdio
El judici del procés, en podcast a Catalunya Ràdio

El judici del procés, en podcast

Catalunya Ràdio estrena un servei per subscriure's al podcast amb els millors moments d'àudio generats entorn del judici

Actualitzat

El 12 de febrer arrenca a Madrid un judici que pot marcar un abans i un després en la política catalana i espanyola. Catalunya Ràdio, amb vocació de servei públic, farà un seguiment exhaustiu de tot el que passi a la Sala Penal del Tribunal Suprem. "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas; el "Catalunya migdia", presentat per Òscar Fernández i Empar Moliner; i el "Catalunya vespre", editat per Kílian Sebrià, seran els tres puntals de la programació per seguir l'evolució de les sessions que presidirà Manuel Marchena. Els tres espais es faran des de la capital espanyola els dies de més interès mediàtic, especialment en l'inici de les declaracions dels líders independentites acusats. 

Seguiment del judici a Catalunya Ràdio

Tota la informació del judici del procés la trobaràs a catradio.cat, amb entrevistes, declaracions, directes en vídeo i àudio de la senyal al Suprem, resums, articles d'opinió i reportatges per posar en context als usuaris.

Amb l'objectiu d'acostar de manera fàcil i pràctica a l'àudiència els millors continguts generats tots aquests dies d'informació tan intensa, Catalunya Ràdio estrena un podcast temàtic del procés. Aquest nou servei inclourà, cada dia, una selecció dels àudios més destacats de la jornada

Com et pots subsriure al podcast?

Trobaràs el servei gratuïtament a les plataformes d'iOS, Android i Spotify. També t'oferim l'RSS perquè puguis gestionar-te el contingut sense passar per iTunes o iVoox. T'incorporem els enllaços i així et serà més fàcil trobar el podcast d'"El judici del procés".

 

Quans dies s'allargarà el judici?

Es preveu que el judici duri uns tres mesos i es desenvoluparà en tres jornades, de dimarts a dijous, de les 10 a les 18 h. Els interrogatoris dels processats es faran, en principi, les dues primeres setmanes. 

Posa't al dia de les claus del judici

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut