DiaMundialRadio_Mapa_8col
#DiaCatRàdio

Catalunya Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Actualitzat

1. "El matí de Catalunya Ràdio", des del Mercat de la Boqueria

La Mònica Terribas inaugura el Dia Mundial de la Ràdio amb un merescut homenatge a la Rambla, punt neuràlgic de Barcelona, des d'on retrà un sentit homenatge a les víctimes de l'atac jihadista del 17 d'agost. Convidats pel Pere de "Cal Neguit", el programa entrarà a la Boqueria, a l'espai que hi ha davant del bar del Quim.

 

2. L'"APM?", des de Sabadell

El programa dirigit per Xavi Cazorla compartirà una hora d'humor amb els alumnes de l'Escola Mare de Deu de la Salut de Sabadell, al Vallès Occidental

3. El "Popap", a Perpinyà

També compartirà experiència amb estudiants, el programa digital de Mariola Dinarès. Es desplaçaran al Col·legi Pompeu Fabra de La Bressola, a Perpinyà, el Rosseló. En aquesta escola, nens i nenes treballen en un projecte de pàgines web en català. Coneixerem de primera mà la iniciativa d'alguns alumnes que col·laboren amb mitjans de comunicació com France 3, fent un informatiu setmanal en català.

4. El "Catalunya migdia", des de la cafeteria "El Trabuc"

A Centelles, Osona. El seu propietari, en Toni Riera, ens ha promès una tertúlia "entre cafès i quintos". L'Òscar Fernández i l'Empar Moliner faran la sobretaula amb els clients del local.

5. L'"Estat de Gràcia", al Celler Cooperatiu de Nulles

Roger de Gràcia pretén fer "la ràdio al revés". El celler modernista, a l'Alt Camp, acaba de celebrar el seu centenari. Ara, i després de 100 anys, l'edifici també farà d'estudi de ràdio!

6. El "Tot costa", a Blanes

Un noi de 13 anys, l'Albert Isanta, ens ha convidat a casa dels seus pares. El Jordi Costa i la Sònia Gelmà coneixeran de primera mà el seu somni: ser periodista. Entre tots, marcarem el "gol del dia de la ràdio".

7. El "Catalunya vespre", des de La Torre de les Hores

Kílian Sebrià farà honor a l'escriptor i filòsof Francesc Pujols. El programa es farà des de la que va ser la seva residència a Martorell, al Baix Llobregat. Un indret emblemàtic on Pujols va tenir converses amb Pau Casals, Josep Pla, Salvador Dalí, Eugeni D'Ors o Josep Maria de Segarra.

 

8. "El club de la mitjanit", convida 3 oients al plató

L'hora no convida per moure's. Les portes del programa estaran obertes per a tres seguidors. Frances Garriga parlarà amb ells.

9. I "La nit dels ignorants", des d'un obrador

El forn de pa artesà de Ramón Giraval, un oient del districte barceloní de Sant Andreu, acompanyarà en Xavier Solà. Fa 30 anys que, cada nit, la ràdio acompanya la farina.

Anar al contingut