Viñales es manté líder del mundial amb 90 punts.
Motociclisme

Viñales guanya el Gran Premi de França de Moto3 i continua líder del mundial

Viñales guanya el Gran Premi de França de Moto3 després d'aconseguir avançar Folguer a la volta número 12. El podi l'han completat Rins i Salom. El mallorquí es manté segon del mundial i Rins, tercer. La pluja ha donat una treva al circuit de Le Mans que ha permès que, tot i algunes caigudes, la cursa es desenvolupés amb total normalitat.

Actualitzat
Viñales guanya el Gran Premi de França de Moto3 després d'aconseguir avançar Folguer a la volta número 12. El podi l'han completat Rins i Salom. El mallorquí es manté segon del mundial i Rins, tercer. La pluja ha donat una treva al circuit de Le Mans que ha permès que, tot i algunes caigudes, la cursa s'hagi desenvolupat amb tota normalitat.

Folguer ha començat la cursa líder fins que a la volta número 12, Viñales l'ha superat i ha fet una volta ràpida. El pilot de Figueres s'ha mantingut al capdavant i Folguer, després de sortir de la pista ha perdut posicions fins a situar-se quart. Rins seguia Viñales molt de prop i Salom es col·locava tercer. A 9 voltes del final, el mallorquí pressionava. Viñales, tres voltes abans del final, se situava a mig segon de Rins, que es volia preparar per avançar l'empordanès. Al final, però, Viñales se situava a l'esglaó més alt del podi i amb 90 punts, líder del mundial.

Salom, amb 77 punts continua segon del mundial; Rins amb 61 punts, tercer i Floguer quart amb 53 punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut