Barça

Tito Vilanova dirigeix les primeres sessions, amb 14 homes del primer equip i jugadors del filial

Primers entrenaments dirigits per Tito Vilanova a la Ciutat Esportiva. Després de les revisions mèdiques, el Barça s'ha posat en marxa aquest dimarts amb una doble sessió. Hi ha jugadors que encara estan pendents de rebre l'alta mèdica, però que ja han fet una part de la feina amb la resta del grup. És el cas per exemple de Dani Alves, que ja està a punt, o David Villa, que encara la recta final de la seva recuperació, i Fontàs.

Actualitzat
L'era Tito Vilanova al Barça ha arrencat amb laes primeres sessions d'entrenament a la Ciutat Esportiva, que ha comptat amb el retorn a la feina dels lesionats David Villa, Andreu Fontàs i Daniel Alves, que s'han unit a la resta dels seus companys, capitanejats per Leo Messi.

Després de les proves mèdiques realitzades dilluns al matí, l'equip blaugrana ha fet sessió doble d'entrenament.

La presència del davanter Villa i els defenses Fontàs i Alves, en la recta final de la recuperació de les seves respectives lesions, ha estat la principal novetat d'unes sessions en què vint jugadors han estat sota l'atenta mirada del nou tècnic, Tito Vilanova.

Els primers a arribar al camp número dos de la Ciutat Esportiva han estat els vuit jugadors del filial que s'entrenaran aquests dies amb el primer equip, ja que Tito només disposa de catorze efectius.

Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato ja esperaven deu minuts abans sobre la gespa, fins que el tècnic ha fet acte de presència passats cinc minuts de les nou, seguit d'Alves, Villa, Alexis, Pinto, Mascherano, Afellay, Adriano, Fontàs, Bartra, Dos Santos, Muniesa i Lionel Messi, que ha sortit l'últim del vestidor.

Després de saludar cadascun dels joves del planter, Vilanova ha dirigit les primeres paraules als seus nous deixebles, entre els quals no es trobaven Isaac Cuenca i Thiago Alcántara, tots dos treballant al gimnàs per deixar enrere les seves lesions. Després d'un suau escalfament inicial, la pilota ha estat el principal protagonista dels primers minuts de la temporada 2012-13, amb els tradicionals rondos marca de la casa. El més actiu, el format per Messi, Mascherano, Afellay, Adriano, Pinto, Alexis, Alves, Fontàs, Lobato i Ilie, en què no han faltat les bromes, com quan Pinto recriminava a un motivat Alves que no arribés a temps a tallar els passis dels seus companys.

Precisament després de l'entrenament, el brasiler ha celebrat en el seu compte de Twitter haver pogut completar del tot l'entrenament, d'una hora i mitja, després d'haver-se fracturat la clavícula a final de la temporada passada.

També ha deixat bones sensacions Villa, encara que en el seu cas només ha fet una part de la sessió. L'asturià, absent des del mes de desembre després de fracturar-se la tíbia, ha estat l'únic de la plantilla que ha lluït mitjons llargs, fins al genoll. L'asturià ha format part de l'altre rondo, al costat de Bartra, Dos Santos, Muniesa i els jugadors del filial Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Rafinha i Kiko Femenía.

Uns jugadors del planter que ajudaran a pal·liar la falta d'efectius de Tito Vilanova, que fins al dia 23 de juliol no podrà comptar amb Carles Puyol, i fins al dia 30 amb els internacionals espanyols campions de l'Eurocopa (Valdés, Piqué, Busquets, Cesc, Xavi, Iniesta i Pedro), mentre que els olímpics Jordi Alba, Tello i Montoya s'incorporaran després dels Jocs de Londres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut